logo phone

Зателефонуйте нам : +38 097 920 4112

Осіння школа "Механотроніка"

2235 times

Осіння школа 2016 "Мехатроніка"

Школа розрахована на учнів випускних класів ліцеїв, гімназій та шкіл, які бажають познайомитись ближче із напрямом «Мехатроінка» та пов’язати свою майбутню професійну діяльність із створенням, дослідженням, модернізацією та експлуатацією механіко-електронних автоматизованих систем різноманітного призначення.

 Метою школи є ознайомлення учнів із тенденціями розвитку сучасної автоматизованої техніки та формування навичок вирішення нескладних задач автоматизації засобами мехатроніки.

За пропозицією робочого комітету доцільним є організація та проведення осінньої школи терміном 1 тиждень під час осінніх канікул (орієнтовно з 31 жовтня по 5 листопада 2016 року).

Витрати на проїзд, проживання та перебування в Києві під час школи покривають учасники самостійно. Проведення занять школи, включно з роботою на обладнанні та виконанням заключних робіт, для учасників школи є безкоштовним.

Орієнтовний план проведення школи передбачає:

5 робочих днів по 4 години;

заключне заняття 2 години.    

Розклад кожного робочого дня вміщує:

                            1 годину теоретичного матеріалу;

                            1 годину ознайомлення з лабораторним обладнанням;

                            1 годину практичної роботи;

                            1 годину роботи на лабораторних стендах.

Зміст проведення школи:

Електронні системи автоматики та їх компоненти.

Пневматичні системи автоматики.

Електропневматичні системи автоматики.

Автоматизовані системи з керуванням від контролера (мова STL).

Самостійне виконання залікового завдання.

 

Заняття Осінньої школи проводитимуть викладачі кафедри. На одного викладача кількість слухачів на теоретичних заняттях складатиме не більше 16, на практичних заняттях – не більше 8, на лабораторних заняттях – не більше 4 (дві бригади по 2 слухача).

З досвіду проведення аналогічних навчальних заходів, тижнева школа з теоретичним, практичним та лабораторним сегментами надає базовий рівень знань та навичок, достатній для вирішення нескладних практичних задач із створення механіко-електронних систем автоматизації.

 Кафедра прикладної гідроаеромеханіки і механотроніки Національного технічного університету України «КПІ ім. І. Сікорського» та ДП «ФЕСТО» запрошують учнів прийняти участь в Осінній школі «Мехатроніка» на базі вищезгаданої кафедри восени 2016 року.

Контакти

Адреса: 03056, Україна, м.Київ, просп.Перемоги, 37, корп.1, к.299

Телефон: +38 097 920 4112  (044) 204-82-54, (044)204-84-64

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.