logo phone

Зателефонуйте нам : +38 097 920 4112

Наш механіко-машинобудівний інститут в цьому році став піонером дуальної освіти в КПІ

577 times

7З великим задоволенням повідомляємо, що успішно завершився перший набір в нашу спільну з НТУУ «КПІ» дуальну магістратуру!
Інтерес до програми перевершив всі наші очікування, що обумовлено великою кількістю заявок на участь в проекті. У підсумку, 12 молодих фахівців з дипломами бакалаврів з ХАІ і ХПІ самих різних спеціальностей успішно пройшли всі етапи відбору, а це: і відповідність вимогам Прогресстех-Україна до посади інженера по міцності літаків, і вступні іспити в київську політехніку.

Висока професійна інженерна підготовка цих хлопців дозволить їм відразу після 4 років навчання в університеті успішно поєднувати роботу в нашій компанії з очною магістратурою. В результаті, до моменту її закінчення, вони будуть мати не тільки диплом провідного університету України, а й, що набагато важливіше, реальний досвід роботи над проектами лідера світової авіаіндустрії - корпорації Boeing. Також вони отримають міжнародну категорію авіаційного інженера.

Хочемо ще раз наголосити, що розширення спектра інжинірингових робіт і зростання компанії залежить виключно від наявності компетентних фахівців. Тому наша програма дуальної магістратури буде функціонувати на постійній основі, і ми дуже сподіваємося, що в наступному році нею скористається значно більша кількість молодих фахівців.

Контакти

Адреса: 03056, Україна, м.Київ, просп.Перемоги, 37, корп.1, к.299

Телефон: +38 097 920 4112  (044) 204-82-54, (044)204-84-64

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.