logo phone

Зателефонуйте нам : +38 097 920 4112

TechFest 2017

575 times

10З 16 по 17 вересня 2017 року в межах фестивалю Interpipe TechFest 2017, який проводився компанією Intrerpipe удруге в м. Дніпро, на території комплексу «Лавина», були представлені виставки та експозиції різних інститутів, університетів, підприємств і компаній України з різних напрямків: від зразків робототехніки, засобів 3D друку, VR-технологій, автоматизації і енергозбереження до змагань в різних дисциплінах: від боїв роботів, керованих моделей літаків, танків і кораблів до кіберспортивних дисциплін. Також, не останню увагу відвідувачі приділяли змаганням команд з напряму «Мехатроніка в машинобудуванні». Змагання проходили серед команд, які предсталяли навчальні заклади і підприємства України. В перший день змагалися команди підприємств України: «Арселор Міттал», Интерпайп НикоТьюб, ММК ім. Ільїча, Олейна ДОЕР Bunge Ukraine та КіПсервіс.11

 

 

 

 

Перемога і сертифікат на 15 тис. грн. отримала команда КіПсервіс, інші учасники отримали пам’ятні нагороди.   На другий день проводились змагання серед студентів Запорізького національного технічного університету, Національного гірничого університету, Індустріального коледжу ,Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету і Дніпропетровського національного університету.

 

 

 

12

 

 

Перемогу, з незначним відривом, отримала команда Національного гірничого університету. Проведення змагань судили представник компанії Festo Євгеній Риженко викладачі і студенти Київського національного університету харчових технологій, яких очолював Якимчук М.В., також до суддівсва було залучено представників КПІ ім. Ігоря Сікорського кафедри прикладної гідроаеромеханіки і механотроніки у складі Бєлікова К.О. та студентів 5-го та 6-го курсів Боровкова Олександра, Бондаря Дмитра та Осипенка Романа. Група КПІ ім. Ігоря Сікорського висловлює вдячність організаторам фестивалю компанії Interpipe за можливість прийняти участь у фестивалі та, окремо, Ковальовій Анастасії за допомогу і підтримку в період перебування в м.Дніпрі.

 

13

 

 

 

14

Контакти

Адреса: 03056, Україна, м.Київ, просп.Перемоги, 37, корп.1, к.299

Телефон: +38 097 920 4112  (044) 204-82-54, (044)204-84-64

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.