logo phone

Зателефонуйте нам : +38 097 920 4112

XXIV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ “ГІДРОАЕРОМЕХАНІКА В ІНЖЕНЕРНІЙ ПРАКТИЦІ”

953 times

Ось і закінчилась ще одна конференція. Коротенький звіт.

У роботі конференції прийняли участь майже 80 учасників з ВНЗ України, Грузії та інших країн: науковці, викладачі, студенти, представники промисловості та бізнесу. До відкриття конференції видано збірник із 86 доповідей з названої тематики.
З вітальним словом до учасників звернулися директор Інституту гідромеханіки НАН України академік НАН України В.Т. Грінченко, директор ММІ КПІ ім. Ігоря Сікорського член-кореспондент НАН України М.І. Бобир, голова оргкомітету конференції професор О.М. Яхно.
У перший день роботи конференції були заслухані такі доповіді: «Безопасность в авиации, наработки и опыт ГП «АНТОНОВ» (віце-президент з проектування ГП «АНТОНОВ» А.В. Лось), «Формирование импульсной сверхзвуковой струи и управление ею в ограниченной области» (член-кореспондент НАН України Г.А. Воропаєв; к.ф.- м.н., с.н.с. Я.В. Загуменний; к.ф.-м.н., с.н.с. Н.В. Розумнюк; провідний інженер Є.А. Сірош, Інститут гідромеханіки НАН України, м. Київ), «Исследование влияния эксплуатационных характеристик мехатронных систем на интенсивность осуществления реформы «Индустрия-4,0» и разработка путей его повышения» (д.т.н., професор Р.С.Турманідзе, Грузинський технічний університет, м. Тбілісі), «Ключові тенденції трансформації виробництва в епоху «Індустрії 4,0» та головні виклики перед інженерним та робітничим персоналом» (к.політ.н. Є.С. Риженко, Дочірнє підприємство «Фесто», м. Київ) та інші – всього 9 доповідей.
Також робота конференції проводилась по секціях: «Технічна гідромеханіка», «Гідропневмопривод та системи мехатроніки», «Гідравлічні і пневматичні машини, гідропередачі», «Автоматизовані логістичні системи».
Резолюція, рекомендації, рішення конференції:
1. Проведення Міжнародної науково-технічної конференції «Гідроаеромеханіка в інженерній практиці» надало можливість обміну останніми науковими результатами, що сприятиме розширенню участі у міжнародних та європейських програмах, входженню у світовий науковий простір, налагодженню зв’язків між вченими та промисловими підприємствами. Конференція посприяла об’єднанню зусиль міжнародної наукової спільноти щодо розробки новітніх технологій, залучення студентів у науково-дослідну роботу та надбанню наукового та освітнього досвіду.
2. Запропонована форма реалізації концепції трансформації освітнього сектора шляхом об’єднання навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації в єдиний навчальний комплекс з наскрізною програмою навчання в кожному регіоні України, що має бути відображено в Законі України про освіту.
3. Міжнародну науково-технічну конференцію «Гідроаеромеханіка в інженерній практиці» проводити регулярно один раз на рік.
4. Схвалити діяльність локального оргкомітету конференції.

Конференція позаду, і саме зараз хочеться висловити слова щирої поваги та подяки тим завдяки, кому Вона відбулась на достойному рівні,
нашим постійним партнерам:
- випускникам кафедри Прикладної гідроаеромеханіки та механотроніки: Babych Stas - директор Sigma Engineering; Юрий Гладынюк - директор ТОВ "Гідравлік Лайн"; директору Гідропрес Силова Гідравліка Нікітюку Олександру та Андрію Лукьяненко.
Ваша підтримка — свідчення відповідального, непересічного ставлення до розвитку інженерно - технічної освіти та науки в Україні.
Впевнені, що притаманна Вам відповідальність і компетентність сприятимуть подальшому процвітанню Ваших підприємств.

Сподіваємось на довгу та плідну співпрацю.

P.S. Всім велика подяка. До зустрічі у новому році.

 

Джерело...

 

 

Last modified on Субота, 01 червня 2019 19:28

Контакти

Адреса: 03056, Україна, м.Київ, просп.Перемоги, 37, корп.1, к.299

Телефон: +38 097 920 4112  (044) 204-82-54, (044)204-84-64

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.