logo phone

Зателефонуйте нам : +38 097 920 4112

Реєстрація для участі у творчому конкурсі

306 times

Реєстрація для участі у творчому конкурсі на спеціальність 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація буде тривати з 20 до 30 липня на сайті https://anketa.kpi.ua.

Для реєстрації вам потрібно перейти за посиланням, заповнити необхідні поля та завантажити скановані копії документів. Будь ласка, уважно вносьте прізвище, ім’я та по батькові. Скановані копії документів мають бути чіткими та якісними. Додавайте скановану копію саме того паспорта, з яким ви будете приходити для складання творчого конкурсу. Фотографія буде розміщуватись на перепустці на іспит, без якої доступ до аудиторії для складання творчого конкурсу неможливий. Якщо у вас відсутній документ про повну загальну середню освіту через те, що його ще не виготовили, візьміть відповідну довідку у вашому закладі середньої освіти та відскануйте цю довідку. Після успішного проходження реєстрації вам надійде лист на вказану електронну пошту.

Творчий конкурс проводитиметься у дві сесії – 03 та 07 серпня, ви можете обрати зручну для вас сесію. Консультація відбудеться 01 серпня. Цього року творчий конкурс складається з одного етапу – рисунка (гіпсова голова). З програмою та критеріями оцінювання можна ознайомитись на сайті кафедри графіки Видавничо-поліграфічного інституту. Для участі у конкурсі на місця за державним замовленням реєстрація та складання творчого конкурсу у визначені строки обов’язкові.

Реєстрація для участі у творчому конкурсі

Контакти

Адреса: 03056, Україна, м.Київ, просп.Перемоги, 37, корп.1, к.299

Телефон: +38 097 920 4112  (044) 204-82-54, (044)204-84-64

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.