logo phone

Зателефонуйте нам : +38 097 920 4112

СЕМІНАР ВІД ТОВ «КАМОЦЦІ»

393 times
СЕМІНАР ВІД ТОВ «КАМОЦЦІ»
Викладачі нашої кафедри за сприяння генерального директора компанії «КАМОЦЦІ» Олександра Смирнова та генерального директора з продажу Сергія Володіна відвідали дводенний семінар "Практичні аспекти впровадження науково-навчальних комплексів «КАМОЦЦІ» у навчальний процес". Тема семінару пов'язана з елементною базою пневматичних та електропневматичних приводів.
Висловлюємо подяку ментору Кривопляс-Володіній Людмилі Олександрівні, методисту навчального центру Зубович Анні та іншим співробітникам компанії за високий рівень професіоналізму, з яким було проведено цей захід.
Після закінчення семінару всі отримали сертифікати про участь , а також рекламні матеріали по ознайомленню з науково-навчальними методичними комплексами «КАМОЦЦІ».
По закінченню семінару були проведені переговори про розширення співпраці між КПІ та компанією в рамках підписаного нещодавно договору. Університет представляли проректор з навчально- виховної роботи, к.т.н., доцент Семінська Н.В. та в.о. директора НН ММІ, к.т.н., доцент Гришко І.А.
Сподіваємось на майбутню різносторонню плідну співпрацю між КПІ , нашою кафедрою та ТОВ «КАМОЦЦІ» .

Контакти

Адреса: 03056, Україна, м.Київ, просп.Перемоги, 37, корп.1, к.299

Телефон: +38 097 920 4112  (044) 204-82-54, (044)204-84-64

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.