logo phone

Зателефонуйте нам : +38 097 920 4112

Календарний контроль

306 times

Шановні науково-педагогічні працівники! Наближається перший календарний контроль в даному семестрі, який триватиме з 15 по 27 березня і традиційно проводитиметься в системі АІС «Електронний кампус» (модуль Календарний контроль). 

Підставою для виставлення позитивної «а» чи негативної оцінки «на» з календарного контролю з кожної дисципліни, є оцінки, наявні в модулі Поточний контроль даної системи, що дозволяє забезпечити прозорість освітнього процесу та здійснювати моніторинг поточного стану навчання як з боку студентів, так і з боку викладачів.

Зважаючи на це, акцентуємо увагу на необхідності регулярного ведення модуля Поточний контроль в системі Електронний кампус для всіх груп та дисциплін, викладання яких ви забезпечуєте. Внесення результатів поточного контролю навчання студентів передбачено Положенням про поточний, календарний та семестровий контроль результатів навчання здобувачів в КПІ ім. Ігоря Сікорського та Регламентом проведення семестрового контролю в дистанційному режимі.

Метою поточного контролю є забезпечення зворотного зв’язку між викладачем та здобувачами у процесі навчання та для перевірки рівня теоретичної та практичної підготовки здобувачів на кожному етапі вивчення навчальної дисципліни (освітнього компонента). Відсутність оцінок в даному модулі є підставою для звернення студентів до адміністрації кафедр/факультетів/інститутів/університету щодо їх непоінформованості про стан навчання та його результатів. Наявність оцінок в інших системах (Google class, google-таблиці) або інформування студентів щодо їх успішності іншими засобами розглядається як допоміжна інформація, але основним ресурсом адміністрування освітнього процесу наразі є Електронний кампус.

? Наполегливо наголошуємо на необхідності дотримання вимог нормативних документів.

Last modified on П'ятниця, 05 березня 2021 20:27

Контакти

Адреса: 03056, Україна, м.Київ, просп.Перемоги, 37, корп.1, к.299

Телефон: +38 097 920 4112  (044) 204-82-54, (044)204-84-64

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.